VERTAISTUKI

Yhdistyksellä on koulutettuja vertaistukijoita, jotka tarjoavat sekä yksilö- että ryhmämuotoista vertaistukea.

Yksilömuotoinen vertaistuki toteutuu muutaman kerran tukijan ja tuettavan välillä joko puhelimitse, sähköpostitse tai kasvotusten. Henkilökohtaisia vertaistukijoita välittää Aivoliiton järjestösuunnittelija Veijo Kivistö ( Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ; 040 5430 009).

Ryhmämuotoista vertaistukea tarjotaan sairaalavierailuilla osastoilla oleville kuntoutujille ja heidän omaisilleen. Sairaalavierailuja tehdään tällä hetkellä Helsingissä Laakson, Töölön ja Meilahden sairaalassa (OLKA-tukipiste), Vantaalla Katriinan sairaalassa, Espoossa Jorvin sairaalassa sekä Porvoossa Porvoon sairaalassa.

Haluaisitko henkilökohtaisen vertaistukijan tai haluaisitko itse kouluttautua vertaistukijaksi?

Ota yhteyttä Aivoliiton järjestösuunnittelija Veijo Kivistöön ( Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ; 040 5430 009).

Tällä hetkellä erityisesti omaisvertaistukijoille on suuri tarve!