JOULUKORTIT

Nyt kauniit joulukortit Uudenmaan AVH-yhdistyksestä! Tunnelmalliset kortit on maalannut ESA-ryhmämme vetäjä Tiina Leinonen!

Ostamalla tuet työtämme AVH:n saaneiden henkilöiden sekä etenevää sujumatonta afasiaa sairastavien henkilöiden ja heidän omaistensa hyväksi.

Teksti: Joulukortit ovat saatavilla suomen- ja ruotsinkielisinä. Kääntöpuolella on kielestä riippuen teksti "Rauhallista Joulua ja Hyvää Uutta Vuotta!" tai "Fridfull Jul och Gott Nytt År!"

Hinta: 1 €/kpl tai kokoelma 20 kpl (kutakin korttia 5 kpl) 15 €

Tilaaminen: Tilaa TÄÄLTÄ!

JÄSENLEHDESSÄ MAINOSTAMINEN

Toimintamme tueksi myymme Aivohalaus-jäsenlehdistämme edullisia mainospaikkoja. Mainospaikkoja myydään niin yrityksille kuin yksityisillekin henkilöille. Hinnastomme on seuraava:

Mainos neljään seuraavaan lehteen (= vuodeksi):

1/8 sivua       250 euroa

1/4 sivua       450 euroa

1/2 sivua       800 euroa

1 sivu           1300 euroa

Mainos yhteen lehteen:

1/8 sivua        75 euroa

1/4 sivua        130 euroa

1/2 sivua        230 euroa

1 sivu             500 euroa

Ostamalla mainospaikan lehdestä tuet Uudenmaan AVH-yhdistyksen toimintaa aivoverenkiertohäiriön (AVH) saaneiden henkilöiden ja heidän omaistensa hyväksi!

TESTAMENTIT

Uudenmaan AVH-yhdistys ottaa vastaan myös testamentteja. Yhdistykselle testamentatut varat käytetään kokonaisuudessaan aivoverenkiertohäiriön (AVH) saaneiden henkilöiden ja heidän omaisensa hyväksi. Saamillaan varoilla yhdistys mahdollistaa toimintansa jatkumisen ja palvelujen (Afasia-lehti ja muut tiedotus, neuvonta, vertaistuki, kerhot, retket ja muu toiminta) tarjoamisen jäsenistönsä hyväksi.

Testamenttilahjoituksella voit ilmaista tahtosi ja varmistaa, että lahjasi menee Sinulle tärkeään tarkoitukseen. Uudenmaan AVH-yhdistys on vapaa perintöverosta, eli testamentatut varat käytetään kokonaisuudessaan yhdistyksen toiminnan tukemiseen testamentintekijän toiveen mukaisesti.