Afasiakeskus

Vipusentie 3, 00610 Helsinki 044-7777 600
Päiväkuntoutus 044-7777 601
Villa Afasia 044-7777 603
Fax 09-774 1031

Uudenmaan AVH-yhdistys 040-540 8884


background

Afasiakeskus

Aivohalvaukseen sairastuneiden palvelukeskuksessa toimii sekä Suomen Afasiasäätiö että Uudenmaan AVH-yhdistys ry.

Afasiakeskus

Aivohalvaukseen sairastuneiden palvelukeskuksessa toimii sekä Suomen Afasiasäätiö että Uudenmaan AVH-yhdistys ry.

 

JOULUKORTIT

 

Nyt kauniit joulukortit Uudenmaan AVH-yhdistyksestä! Tunnelmalliset kortit on maalannut ESA-ryhmämme vetäjä Tiina Leinonen!

 

Ostamalla tuet työtämme AVH:n saaneiden henkilöiden sekä etenevää sujumatonta afasiaa sairastavien henkilöiden ja heidän omaistensa hyväksi.

 

       

 

    

 

Teksti: Joulukortit ovat saatavilla suomen- ja ruotsinkielisinä. Kääntöpuolella on kielestä riippuen teksti "Rauhallista Joulua ja Hyvää Uutta Vuotta!" tai "Fridfull Jul och Gott Nytt År!"

Hinta: 1 €/kpl tai kokoelma 20 kpl (kutakin korttia 5 kpl) 15 €

Tilaaminen: Tilaa TÄÄLTÄ!

 

 

JÄSENLEHDESSÄ MAINOSTAMINEN


Toimintamme tueksi myymme Aivohalaus-jäsenlehdistämme edullisia mainospaikkoja. Mainospaikkoja myydään niin yrityksille kuin yksityisillekin henkilöille. Hinnastomme on seuraava:

 

Mainos neljään seuraavaan lehteen (= vuodeksi):

 1/8 sivua       250 euroa

 1/4 sivua       450 euroa

 1/2 sivua       800 euroa

 1 sivu           1300 euroa

 

Mainos yhteen lehteen:

 1/8 sivua        75 euroa

 1/4 sivua        130 euroa

 1/2 sivua        230 euroa

 1 sivu             500 euroa


Ostamalla mainospaikan lehdestä tuet Uudenmaan AVH-yhdistyksen toimintaa aivoverenkiertohäiriön (AVH) saaneiden henkilöiden ja heidän omaistensa hyväksi!


Lisätietoja: Toiminnanjohtaja Heidi Eloranta ( Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. )TESTAMENTIT

 

Uudenmaan AVH-yhdistys ottaa vastaan myös testamentteja. Yhdistykselle testamentatut varat käytetään kokonaisuudessaan aivoverenkiertohäiriön (AVH) saaneiden henkilöiden ja heidän omaisensa hyväksi. Saamillaan varoilla yhdistys mahdollistaa toimintansa jatkumisen ja palvelujen (Afasia-lehti ja muut tiedotus, neuvonta, vertaistuki, kerhot, retket ja muu toiminta) tarjoamisen jäsenistönsä hyväksi.

 

Testamenttilahjoituksella voit ilmaista tahtosi ja varmistaa, että lahjasi menee Sinulle tärkeään tarkoitukseen. Uudenmaan AVH-yhdistys on vapaa perintöverosta, eli testamentatut varat käytetään kokonaisuudessaan yhdistyksen toiminnan tukemiseen testamentintekijän toiveen mukaisesti.


Afasiakeskus © by Atkpiste