TOIMINTA

Tiedotamme kaikesta toiminnastamme jäsenlehdissä, jotka postitetaan jäsenistölle neljä kertaa vuodessa. Toimintaamme voit tutustua myös tapahtumakalenterimme kautta.

Afasianeuvonta
Yhdistys tarjoaa afasianeuvontaa sähköpostitse ( Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ) ja puhelimitse (040 540 8884). Kyselyihin vastaa toiminnanjohtaja Heidi Eloranta, joka on laillistettu puheterapeutti, FM. Heidin tavoittaa parhaiten sähköpostitse, joten yhteydenotot ensisijaisesti sitä kautta.

Keskustelukerhot
Tällä hetkellä yhdistyksellä on seuraavia keskustelukerhoja:
- Afasiakerho "Stafat"
- Svenska stroke klubben
- Omaisten ryhmä
- AVH-vertaistukiryhmä Kinaporissa
- Vertaistukiryhmä "ESA" etenevää sujumatonta afasiaa sairastaville henkilöille ja heidän omaisilleen. Ryhmään voivat osallistua ne henkilöt, joilla on todettu tai epäillään olevan etenevä sujumaton afasia.

Liikuntatoiminta
Tällä hetkellä yhdistys järjestää seuraavaa liikuntatoimintaa:
- Boccia
- Keilaus
- Jooga
- Kuntosaliryhmä
- Käsijumpparyhmä

Aluekerhot
Yhdistyksellä on aluekerhoja seuraavilla paikkakunnilla, jotka järjestävät itsenäistä toimintaa:
- Espoon AVH-kerho
- Vantaan AVH-kerho
- Kirkkonummen AVH-kerho
- Karjaan AVH-kerho
- Porvoon AVH-kerho
- Loviisan AVH-kerho

Virkistystoiminta
Järjestämme mahdollisuuksien ja jäsenistöltä tulevien toiveiden mukaisesti myös erilaisia kursseja, retkiä ja matkoja. Vuoden merkittäviin tapahtumiin kuuluvat mm. kevätretki, Sompalan kesäleiri Vesannolla sekä pikkujoulut.

Valistustyö
Luennoimalla aivoverenkiertohäiriöistä ja afasiasta sekä olemalla näkyvillä erilaisissa tapahtumissa (mm. Vantaan Hyvinvointimessuilla) pyrimme lisäämään tietoa AVH:sta, sen riskitekijöistä ja ennaltaehkäisystä.