JÄSENEDUT

Uudenmaan AVH-yhdistyksen jäsenenä saat tietoa, tukea ja toimintaa. Jäsenenämme:

- saat Aivohalaus-jäsenlehtemme postitettuna kotiisi 4 kertaa vuodessa. Lehdestä löydät tapahtumatiedot sekä artikkeleita ajankohtaisista asioista

- saat neuvontaa puhelimitse ja sähköpostitse

- voit osallistua kaikkeen järjestämäämme toimintaan

- Afasiasäätiön ja Afasiasäätiön Palvelut Oy:n tarjoamat päivätoiminta- ja tuetun asumisen palvelut ovat lähelläsi

- Aivoliiton tarjoamat jäsenedut (neuvonta, Aivoterveys-lehti 4 krt/vuosi)

Voit liittyä jäseneksemme, jos olet:

- sairastanut AVH:n tai olet AVH:n saaneen henkilön omainen

- etenevää sujumatonta afasiaa sairastava henkilö tai omainen

- ammattihenkilö

- muuten vain AVH:sta tai etenevästä sujumattomasta afasiasta kiinnostunut

LIITY JÄSENEKSI

Liity jäseneksi täyttämällä liittymislomake TÄÄLLÄ!

Kun tietosi on lisätty jäsenrekisteriimme, lähetämme sinulle tervetulokirjeen ja viimeisimmän jäsenlehden.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

UUSI TIETOSUOJA-ASETUS VOIMAAN 25.05.2018

Euroopan unionin uusi tietosuoja-asetus tulee voimaan 25.05.2018. Sen myötä henkilötietojen käsittelyä pitää tehdä ennen kaikkea huolellisemmin ja läpinäkyvämmin. Aivoliitossa ja sen jäsenyhdistyksissä henkilötietojen käsittely perustuu Yhdistyslakiin ja yhdistyksien perustehtävien suorittamiseen, kuten vertaistukeen, kouluttamiseen ja viestintään. Jäsenien henkilötietoja ei luovuteta ulkopuoliselle tahoille, ellei kyseessä ole esimerkiksi lehtitilaus, jäsenlaskutus tai muu jäsenyyteen liittyvä tapahtuma. Muissa tilanteissa jäseneltä kysytään aina lupa tietojen antamiseen. Tarkemman kuvauksen henkilötietojen käsittelystä saa tietosuojaselosteesta, joka on saatavissa yhdistyksen jäsenrekisterinhoitajalta (toiminnanjohtaja Heidi Eloranta,  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. , 040 540 8884) tai yhdistyksen nettisivuilta.