Afasiakeskus

Vipusentie 3, 00610 Helsinki 044-7777 600
Päiväkuntoutus 044-7777 601
Villa Afasia 044-7777 603
Fax 09-774 1031

Uudenmaan AVH-yhdistys 040-540 8884


background

Afasiakeskus

Aivohalvaukseen sairastuneiden palvelukeskuksessa toimii sekä Suomen Afasiasäätiö että Uudenmaan AVH-yhdistys ry.

Afasiakeskus

Aivohalvaukseen sairastuneiden palvelukeskuksessa toimii sekä Suomen Afasiasäätiö että Uudenmaan AVH-yhdistys ry.

 

JOULUKORTIT

  

Nyt kauniit joulukortit Uudenmaan AVH-yhdistyksestä! Ostamalla tuet työtämme AVH:n saaneiden henkilöiden sekä etenevää sujumatonta afasiaa sairastavien henkilöiden ja heidän omaistensa hyväksi. Kauniit joulukortit on maalannut ESA-ryhmämme vetäjä Tiina Leinonen.

 Kortit yhdessa2019

Teksti: Joulukortit ovat saatavilla suomen- ja ruotsinkielisinä. Kääntöpuolella on tilaajan valinnasta riippuen teksti "Rauhallista Joulua ja Hyvää Uutta Vuotta!" tai "Fridfull Jul och Gott Nytt År!"


Hinta: 1 €/kpl tai kokoelma 20 kpl (kutakin korttia 5 kpl) 15 €


Tilaaminen: Tilaa TÄÄLTÄ!

 

 


ILOA JA HYÖTYÄ NETISTÄ


ATK-asiantuntijana ja digiopastajana Enter ry:ssä ja ja Helsingin Invalidien Yhdistys ry:ssä toimiva Heikki Aulio luennoi netistä löytyvistä arkea helpottavista ratkaisuista 9.4.2019 Afasiakeskuksessa. Luennon materiaaleihin voit perehtyä alla olevien linkkien kautta:


Miten haen netistä tietoa? Ohjeita ja vinkkejä hyödyllisistä nettisivuista.


Ohjeet älypuhelimen ja tabletin käyttämiseen


Listaa hyvistä Android-sovelluksista


Listaa hyvistä iPad-sovelluksista


Sovelluksia senioreille


Ohjeet GMAIL-sähköpostin käyttämiseen


Seniorin opas tietokoneen, tabletin ja älypuhelimien hankintaan


 

 

UUSI TIETOSUOJA-ASETUS VOIMAAN 25.05.2018

 

Euroopan unionin uusi tietosuoja-asetus tulee voimaan 25.05.2018. Sen myötä henkilötietojen käsittelyä pitää tehdä ennen kaikkea huolellisemmin ja läpinäkyvämmin. Aivoliitossa ja sen jäsenyhdistyksissä henkilötietojen käsittely perustuu Yhdistyslakiin ja yhdistyksien perustehtävien suorittamiseen, kuten vertaistukeen, kouluttamiseen ja viestintään. Jäsenien henkilötietoja ei luovuteta ulkopuoliselle tahoille, ellei kyseessä ole esimerkiksi lehtitilaus, jäsenlaskutus tai muu jäsenyyteen liittyvä tapahtuma. Muissa tilanteissa jäseneltä kysytään aina lupa tietojen antamiseen. Tarkemman kuvauksen henkilötietojen käsittelystä saa tietosuojaselosteesta, joka on saatavissa yhdistyksen jäsenrekisterinhoitajalta ( Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. , 040 540 8884) tai yhdistyksen nettisivuilta.

 

Afasiakeskus © by Atkpiste