JOULUKORTIT

Nyt kauniit joulukortit Uudenmaan AVH-yhdistyksestä! Ostamalla tuet työtämme AVH:n saaneiden henkilöiden sekä etenevää sujumatonta afasiaa sairastavien henkilöiden ja heidän omaistensa hyväksi. Kauniit joulukortit on maalannut ESA-ryhmämme vetäjä Tiina Leinonen.

Teksti: Joulukortit ovat saatavilla suomen- ja ruotsinkielisinä. Kääntöpuolella on kielestä riippuen teksti "Rauhallista Joulua ja Hyvää Uutta Vuotta!" tai "Fridfull Jul och Gott Nytt År!"

Hinta: 1 €/kpl tai kokoelma 20 kpl (kutakin korttia 5 kpl) 15 €

Tilaaminen: Tilaa TÄÄLTÄ!

UUSI TIETOSUOJA-ASETUS VOIMAAN 25.05.2018

Euroopan unionin uusi tietosuoja-asetus tulee voimaan 25.05.2018. Sen myötä henkilötietojen käsittelyä pitää tehdä ennen kaikkea huolellisemmin ja läpinäkyvämmin. Aivoliitossa ja sen jäsenyhdistyksissä henkilötietojen käsittely perustuu Yhdistyslakiin ja yhdistyksien perustehtävien suorittamiseen, kuten vertaistukeen, kouluttamiseen ja viestintään. Jäsenien henkilötietoja ei luovuteta ulkopuoliselle tahoille, ellei kyseessä ole esimerkiksi lehtitilaus, jäsenlaskutus tai muu jäsenyyteen liittyvä tapahtuma. Muissa tilanteissa jäseneltä kysytään aina lupa tietojen antamiseen. Tarkemman kuvauksen henkilötietojen käsittelystä saa tietosuojaselosteesta, joka on saatavissa yhdistyksen jäsenrekisterinhoitajalta (toiminnanjohtaja Heidi Eloranta, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. , 040 540 8884) tai yhdistyksen nettisivuilta.